Subscriber & Member Login

Login, or register today to interact in our online community, comment on articles, receive our newsletter, manage your account online and more!

Loco Lights Problem with Lokpilot

239 views
1 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    July 2009
  • 5 posts
Loco Lights Problem with Lokpilot
Posted by spfan01 on Monday, February 3, 2020 8:18 PM

I recently acquired a non-sound Rapido B36-7 and installed the recommended ESU #54615 v4.0 decoder. I can't get the lights to work right. The front and rear headlights work as they should with F0, the numberboards turn on and off with F6, but the front and rear gyralights and the red emergency light are permanently lit and don't flash. (It's an SP loco). I've tried everything I can think of to get them to turn off and on, but nothing has worked. If possible, I would like the gyralights to operate with F5 and the emergency light with F7, but I have to admit I don't know how. I feel like I need a degree in software engineering when trying to follow the ESU programming guides. Any suggestions would be greatly appreciated. (I have an NCE Power Pro system).

  • Member since
    December 2015
  • 6,368 posts
Posted by BigDaddy on Monday, February 3, 2020 8:41 PM

There is a loksound group at groups.io    There are complaints that the English version of the instructions are inadequate. 

Remapping functions sound like the easist thing in the world in the posts I read, but I don't get it.

There are people way smarter than me here, so maybe someone will weigh in.

 

Henry

COB Potomac & Northern

By the Chesapeake Bay

Subscriber & Member Login

Login, or register today to interact in our online community, comment on articles, receive our newsletter, manage your account online and more!

Search the Community

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Model Railroader Newsletter See all
Sign up for our FREE e-newsletter and get model railroad news in your inbox!