Trains.com

Revolution Linking Question

337 views
1 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    August 2006
  • From: Port Washington, WI
  • 18 posts
Revolution Linking Question
Posted by scrimjimmy on Saturday, September 18, 2021 7:44 AM

Revolution question for the group. I just got a set of Aristo FA's that I am converting to Revo control. I already have a few locos that I have setup and I have them listed on 2 different controllers. I can control my current locos with either handheld. When I programmed this latest unit I got it to link with both handhelds and it ran. I buttoned the loco back up and now only the last handheld I programmed will link. What did I do wrong or forget to do.

 

Jim Bartelt

  • Member since
    August 2005
  • From: North Coastal San Diego
  • 941 posts
Posted by Greg Elmassian on Saturday, September 18, 2021 6:38 PM

Did you assign each loco id to a cab?

check the throttle that does not work, and see if the cab is still there?

the unlinking has to be at the throttle end.

 

No offense, but did you try both throttles after the "second" link? (In case your second link destroyed the first link)

 

Greg

Visit my site: http://www.elmassian.com - lots of tips on locos, rolling stock and more.

 Click here for Greg's web site

 

Search the Community

FREE EMAIL NEWSLETTER

Get the Garden Railways newsletter delivered to your inbox twice a month

By signing up you may also receive occasional reader surveys and special offers from Garden Railways magazine. Please view our privacy policy