Lionel Holiday Central Engine problem

1290 views
4 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    January, 2010
  • From: Virginia
  • 6 posts
Lionel Holiday Central Engine problem
Posted by Nepsa on Wednesday, January 13, 2010 8:53 PM

I purchased the Lionel Holiday Central "G" guage set after Christmas 2008. This past Christmas when I set it up for the first time (a year later), when I put the batteries, I got this smell of something burning. Nothing works, not even the whistle. It appears I have a defective circuit board.

 

Anyone know where I can purchase a new circuit board?

 

Thanks

 

nepsa

  • Member since
    July, 2006
  • 1,340 posts
Posted by Seayakbill on Wednesday, January 13, 2010 10:15 PM

You may want to contact one of the authorized Lionel Service Centers to see if parts are available for the battery powered locos.

Bill T.

  • Member since
    December, 2007
  • From: High Desert of Southern Calif.
  • 637 posts
Posted by SleeperN06 on Wednesday, January 13, 2010 11:33 PM

Oh boy does that sound familiar except that I bought a Bachman ON30 trolley. I didn’t discover that it didn’t work until it was too late. Sad

Thanks, JohnnyB
  • Member since
    January, 2010
  • From: Virginia
  • 6 posts
Posted by Nepsa on Thursday, January 14, 2010 7:30 AM

Yes, I know that feeling, I hope you can get parts for the train.

 

Nepsa

  • Member since
    January, 2019
  • 1 posts
Posted by Havoc Sun on Thursday, January 17, 2019 8:38 PM
Wow this thread is over 8 years old. I was wondering if you still have the train. My remote quit working so maybe I can buy yours? Find me on YouTube "Havoc Sun"

Join our Community!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

Search the Community

FREE EMAIL NEWSLETTER

Get the Classic Toy Trains newsletter delivered to your inbox twice a month