Subscriber & Member Login

Login, or register today to interact in our online community, comment on articles, receive our newsletter, manage your account online and more!

Current Firefox version and PMs glitch

385 views
11 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
Moderator
  • Member since
    June, 2003
  • From: Northeast OH
  • 14,686 posts
Current Firefox version and PMs glitch
Posted by tstage on Wednesday, May 22, 2019 8:48 PM

Anyone else using Firefox 67.0 having issues with creating or responding to PMs?

I can view the text box but I can't enter any text.  And it works just fine using MS Edge as a browser.  And, obviously, it doesn't affect posting on the forum.

I'm sure Mozilla will eventually post an update and the issue will go away.  It's just mildly annoying...

Tom

http://www.newyorkcentralmodeling.com

Time...It marches on...without ever turning around to see if anyone is even keeping in step.

  • Member since
    May, 2010
  • 5,380 posts
Posted by mbinsewi on Wednesday, May 22, 2019 9:13 PM

I've had that issue using Fire Fox.  Now I use Chrome.  Every once in a while I'll log in with FF,  but Chrome has me spoiled.

I think the issue with not knowing when you have a PM is the same with all browsers, from my experience,  as that never worked in FF and it doesn't work with Chrome, or IE.

Mike.

  • Member since
    January, 2004
  • From: Canada, eh?
  • 9,237 posts
Posted by doctorwayne on Wednesday, May 22, 2019 9:48 PM

tstage
Anyone else using Firefox 67.0 having issues with creating or responding to PMs?...

My Firefox hasn't yet been updated, so I'm using version 66.0.5 on my Mac, and have had no difficulties regarding creating or receiving PMs, nor any problems getting notifications of PMs, either.

Wayne

  • Member since
    May, 2010
  • 5,380 posts
Posted by mbinsewi on Wednesday, May 22, 2019 9:57 PM

I haven't had the notification thing, when the mail thingy changes color, for a long time.  No matter what browser I use.

I just make sure I check it a couple of times a day.

Mike.

  • Member since
    July, 2007
  • From: Yorkton, Sask , Canada
  • 164 posts
Posted by wvg_ca on Wednesday, May 22, 2019 10:11 PM

tried it here .... can enter a subject, but not anything on text field ...

current firefox version ..

Moderator
  • Member since
    June, 2003
  • From: Northeast OH
  • 14,686 posts
Posted by tstage on Wednesday, May 22, 2019 10:12 PM

Mike,

The color change of "Message" on the main forum page hasn't worked for years for me.  However, it is viewable from other pages.  Nevertheless, I check it whenever I get on the forum.

Tom

 

http://www.newyorkcentralmodeling.com

Time...It marches on...without ever turning around to see if anyone is even keeping in step.

Moderator
  • Member since
    June, 2003
  • From: Northeast OH
  • 14,686 posts
Posted by tstage on Wednesday, May 22, 2019 10:23 PM

Yep, it's definitely Firefox.  Just used 66.0.5 on my laptop - no issue.  As soon as I updated it to 67.0, I could no longer enter any text in the PM text box. Sad

Tom

http://www.newyorkcentralmodeling.com

Time...It marches on...without ever turning around to see if anyone is even keeping in step.

  • Member since
    September, 2003
  • 9,899 posts
Posted by mlehman on Thursday, May 23, 2019 4:45 AM

Yeah, it's not working with FF 67.0.

Sad

Mike Lehman

Urbana, IL

  • Member since
    May, 2010
  • 5,380 posts
Posted by mbinsewi on Thursday, May 23, 2019 6:28 AM

I tried it last night, too.  Nope.  One thing I don't remmeber from the older version of FF, is the seperate box that opens. ?

As I mentioned earlier, I'm getting real used to Chrome.  Everything, including this site, videos, and even Photobucket work much better.

Mike.

  • Member since
    April, 2019
  • From: Pacific Northwest
  • 476 posts
Posted by SPSOT fan on Thursday, May 23, 2019 9:18 AM

I personally use only Chrome, no matter what device I am on. It is the most widely used and therefore benefits from the best updates. I haven’t used Fire Fox in about 5 years as my primary browser. Chrome also works nicely with my google account. I highly recommend you switch to chrome.

Regards, Isaac

I model my railroad and you model yours! I model my way and you model yours!

  • Member since
    July, 2006
  • From: North Dakota
  • 8,137 posts
Posted by BroadwayLion on Thursday, May 23, 2019 9:38 AM

Many protocol that were formerly used have been depreciated for security reasons. I do not expect Firefox to bring them back, although you may get a plugin to make them work.

 

It is up to the website operators to update their products so that they no longer make use of the depreciated protocols.

 

More than this I do not know, beyond my pay grade you know

 

ROAR

The Route of the Broadway Lion The Largest Subway Layout in North Dakota.

Here there be cats.                                LIONS with CAMERAS

  • Member since
    September, 2003
  • 9,899 posts
Posted by mlehman on Friday, May 24, 2019 1:27 AM

Had an iOS update today. Did not fix the problem with the PMs, though.

Mike Lehman

Urbana, IL

Subscriber & Member Login

Login, or register today to interact in our online community, comment on articles, receive our newsletter, manage your account online and more!

Users Online

Search the Community

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Model Railroader Newsletter See all
Sign up for our FREE e-newsletter and get model railroad news in your inbox!